Go back
Events

Skal du med til social ride med Johan Museeuw

Den 28. juni har du en unik mulighed for at cykle side om side med klassikerlegenden Johan Museeuw, når han er vært for et social ride i Viborg.

Nu har du en unik chance for at cykle side om side med en sand klassikerlegende.

Den 28. juni, dagen før Hærvejsløbet, er den tredobbelte Flandern Rundt- og Paris-Roubaix-vinder Johan Museeuw vært for et social ride i Viborg i samarbejde med Cycling in Flanders.

Cykelturen er cirka 50 km på asfalt og i et let tempo, og vi slutter af med en snak over en øl.

Der er plads til et begrænset antal deltagere, så skynd dig at tilmeld dig på linket herunder, så vi kan bestille en øl til dig!

Tilmeld her >

Mødested: Viborg Golf Hotel, Hans Tausens Allé 2, 8800 Viborg
Dato: 28. juni fra 14:00-17:00

Du kan også cykle med Museeuw den 29. juni til Hærvejsløbet - L'Etape Denmark, hvor han deltager på 50 km-landevejsruten fra Funder til Viborg.

Social ride er gratis og åbent for alle.

Vind et ophold på Museeuws hotel i Flandern

Til Hærvejsløbet - L'Etape Denmark kan du prøve kræfter med Muur of Flanders-segmentet på Alpe d'Dollerup-stigningen.

Her kan du forsøge at matche Museeuws tid på segmentet og deltage i konkurrencen om en unik præmie: Et tonætters ophold for to personer, inklusiv morgenmad, på Museeuws Cobblehouse-hotellet for forden af Oude Kwaremont i hjertet af Flandern.

Og det er ikke det hele: Museeuw vil selv guide dig rundt på en cykeltur, hvor du oplever nogle af Flanderns legendariske stigninger og brosten.

Mere info følger på mail og vores sociale medier.

Når du er kommet i mål, kan du besøge Cycling in Flanders-standen i målområdet for at snakke mere om cykling og Flandern som en bucket-list-destination med Museeuw og holdet bag Cycling in Flanders.

Du vil også kunne smage den famøse energigel med smag af "stoofvlees-friet", en stuvning med pomfritter, i gel-form. Så føles det næsten som at være i Flandern.