L’ÉTAPE DENMARK DGI HÆRVEJSLØBET

Danmarks største motionscykelløb møder verdens største cykelløb

Hele Danmarks motionscykelløb DGI Hærvejsløbet møder Tour de France til L'Etape Denmark by Tour de France - din næste uforglemmelige cykeloplevelse.

Løbet udfordrer dig, mens du oplever Tour-stemning, fællesskabet, naturen og historiske vingesus for hvert pedaltråd.

Du skal ud på en uforglemmelig cykeltur fra A til B på Hærvejen, der i århundreder har tjent dine forfædre som færdselsåre langs den jyske højderyg. De områder og byer, Hærvejen krydser, trækker tråde tilbage til vikingerne.

Giv dig selv en udfordring og udlev din indre viking for at overvinde de udfordringer og bakker, som vores ruter byder på.

Du kommer også til at nyde turen. Undervejs oplever du Hærvejens storslåede natur og forkæler dig selv med mad og drikke i vores ikoniske depoter.

Christian Prudhomme, løbsdirektør for Tour de France, siger:

"Vi er hos Tour de France-arrangørerne, ASO, meget glade for, at L’Etape by Tour de France-serien kommer til Danmark. Den fantastiske succes med Tour de France-starten i Danmark var et bevis på, at et L’Etape-event på danske veje er en god idé."

"Dømt ud fra den helt unikke begejstring langs de danske veje og de fantastiske præstationer fra de danske ryttere i Tour de France 2022 med fire etapesejre og både den gule trøje og bjergtrøjen vundet af Jonas Vingegaard er jeg sikker på, at eventet bliver en stor succes, og at både danske og internationale cykelryttere vil få en ægte Tour de France-oplevelse i Viborg, når de på flotte veje skal konkurrere om Tour de France-trøjer under de bedst mulige forhold for amatørryttere."

DET OFFICIELLE TOUR DE FRANCE-MOTIONSLØB MØDER FÆLLESSKABET, OPLEVELSERNE & UDFORDRINGEN FRA HÆRVEJSLØBET

Om Tour de France
Smukke og udfordrende ruter
som du kender fra DGI Hærvejsløbet
Højt niveau af
sikkerhed, forplejning og support
Tidtagning og
resultatlister
Officiel podieceremoni med
Tour de France-førertrøjer