Jun
29
2024

DGI Hærvejsløbet - L'Etape Denmark by TDF Denmark

Watch the film
the race

Danmarks største motionscykelløb møder verdens største cykelløb

29. juni 2024

Er du klar på en udfordrende og uforglemmelig cykeloplevelse, der kombinerer alt det bedste fra Danmarks største motionscykelløb DGI Hærvejsløbet og Tour de France?

Hærvejsløbet - L'Etape Denmark by Tour de France er din næste uforglemmelige cykeloplevelse.

Løbet udfordrer dig, mens du oplever Tour-stemning, fællesskabet, naturen og historiske vingesus for hvert pedaltråd.

Du skal ud på en uforglemmelig cykeltur fra A til B på Hærvejen, der i århundreder har tjent dine forfædre som færdselsåre langs den jyske højderyg. De områder og byer, Hærvejen krydser, trækker tråde tilbage til vikingerne.

Giv dig selv en udfordring og udlev din indre viking for at overvinde de udfordringer og bakker, som vores ruter byder på.

Du kommer også til at nyde turen. Undervejs oplever du Hærvejens storslåede natur og forkæler dig selv med mad og drikke i vores ikoniske depoter.

FIND DIN UDFORDRING 5 L'ETAPE-RUTER PÅ HÆRVEJEN

Føl dig som Tour de France-rytter Kør med om førertrøjerne

Den gule trøje

VÆRDIER: SEJR, FORTRÆFFELIGHED OG BESLUTSOMHED

I L'Etape Denmark by Tour de France bliver rytteren med den hurtigste tid på 300 km-ruten (mænd og kvinder) overrakt den mest eftertragtede trøje i cykelverdenen: Den gule trøje.

Den grønne trøje

VÆRDIER: FRÆKHED, EKSPLOSIVITET OG FART

I L'Etape Denmark by Tour de France vil der være flade sektioner (et par hundrede meter) med tidtagning. Rytteren (mænd og kvinder) med den hurtigste akkummulerede tid på alle de flade sektioner bliver overrakt den grønne trøje.

Den hvide trøje

VÆRDIER: UNGDOMMELIGHED, ENERGISK, LOVENDE

Den hvide trøje vil ikke blive overrakt ved L'Etape Denmark by Tour de France.

Den prikkede trøje

VÆRDIER: STYRKE, UDHOLDENHED, EVNE TIL AT GÅ OVER GRÆNSEN

I L'Etape Denmark by Tour de France vil flere af bakkerne være med tidtagning. Den rytter (mænd og kvinder) med den hurtigste akkummulerede tid på alle bakker med tidtagning bliver overrakt den prikkede trøje.