Go back
Ambassadors

Johan Museeuw er officiel ambassadør for L'Etape Denmark

Vi er stolte over at afsløre, at klassikerlegenden, Tour de France-etapevinderen og bæreren af den grønne trøje Johan Museeuw er officiel ambassadør for L'Etape Denmark.

Mød den belgiske klassikerkonge til L'Etape Denmark, hvor han vil deltage på en af ruterne og dele førertrøjer ud på podiet.

Johan Museeuw deltager i den anden udgave af Hærvejsløbet - L'Etape Denmark som officiel ambassadør for eventet.

Museeuw vil deltage i et særligt pressearrangement i dagene op til løbet. På løbsdagen vil Museeuw deltage på en af ruterne og dele oplevelsen af løbet og Tour de France-magien med de øvrige deltagere.

I målområdet kan du møde Museeuw ved Cycling in Flanders' stand. Han vil også komme på scenen, hvor han skal overrække nogle af førertrøjerne til rytterne.

Belgieren er kendt som en af de største klassikerryttere gennem tiden med tre sejre i både Flandern Rundt og Paris-Roubaix. Han er også tidligere verdensmester, to gange etapevinder i Tour de France og indehaver af løbets grønne trøje.

Følg L'Etape Denmark på Instagram og Facebook for at holde dig opdateret på, hvor, hvornår og hvordan du kan møde Museeuw.